vrijdag 11 september 2009

3. Mr Joan van Leeuwen - Westendorp en Looman advocaten - Kantoor in Wassenaar

Mr Joan van Leeuwen

Een allround advocaat met een grote dosis levenservaring

'De beste scheiding, is de scheiding waarbij partijen nog redelijk normaal met elkaar door een deur kunnen.'

Cliƫnten kunnen bij Van Leeuwen terecht voor zowel familie- als algemeen verbintenissenrecht.

Bij familierecht betreft het voornamelijk echtscheidingen met nevenvorderingen zoals omgang, partner- en kinderalimentatie en boedelverdeling. Eveneens uithuisplaatsing, gezagswijziging en vervangende toestemming paspoort zijn haar specialismen.

Het is juist het psychologische aspect dat Van Leeuwen in het familierecht aanspreekt. "Door eveneens aandacht te geven aan emoties, wordt een gezond onderhandelingsklimaat geschapen, waarbij partijen onder mijn begeleiding vaak tot een vergelijk komen. Zeker als er kinderen in het spel zijn, is het van het grootste belang om te zorgen dat partijen nog met elkaar communiceren. Tenslotte heb je daardoor immers levenslang met elkaar te maken." Volgens Van Leeuwen is haar levenservaring hierbij een voordeel: "Je hebt een beter totaaloverzicht en stelt je minder polariserend op. Ook van een advocaat mag toch een gezonde dosis wijsheid worden verwacht".

Voorts staat Mr Van Leeuwen cliƫnten bij die een vordering wensen in te dienen op grond van een onrechtmatige daad of wanprestatie. Ook voor huurrechtzaken kan men bij haar terecht.

Rechtsgebieden:


E-mail: leeuwen@wladvocaten.nl

Westendorp & Looman advocaten
http://www.wladvocaten.nl/

"Wij weten het altijd beter"

Westendorp en Looman Team

Bij Westendorp en Looman Advocaten gaat gedegen juridische kennis hand in hand met praktijkgerichte oplossingen. lees verder

Westendorp & Looman advocaten heeft sinds jaar en dag een ruime proceservaring opgebouwd op o.m. de volgende juridische terreinen:

PERSONEN- EN FAMILIERECHT

Alle zaken die betrekking hebben op een conflict in de gezinssituatie worden door onze advocaten met alle egards en zorg behandeld. Voor uw echtscheiding, omgangsgregeling of alimentatievaststelling en alles wat daar bij komt kijken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u ook bijstaan in bijvoorbeeld adoptie zaken, onder curatele of bewindstellingen en mentorschappen.

Mediation behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Bij mediation (ofwel scheidingsbemiddeling) worden de scheidende partners actief betrokken bij het maken van afspraken omtrent zaken als de verdeling, alimentatie en de omgang met de kinderen. Mediation is sneller en goedkoper dan een gerechtelijke echtscheidingsprocedure en kan tot duur- en vreedzame oplossingen leiden.

 • Echtscheiding
 • Omgangsregeling
 • Alimentatie
 • Adoptie
 • Onder toezichtstelling en uithuisplaatsing
 • Erkenning
 • Gezag
 • Vervangende toestemming paspoort
 • Curatele/onder bewindstelling
 • Mentorschap
 • Naamrecht
 • Erfrecht
 • Verdeling pensioenzaken
 • Afwikkeling van: huwelijksvoorwaarden, partnerschapvoorwaarden of samenlevingsvoorwaarden

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via Tel: 070 3469226 of mail ons via het contactformulier

Contactpersonen

CONTACT

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of bent u op zoek naar een van onze deskundige advocaten? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op: 070 3469226, contactformulier.

Hieronder vindt u de adresgegevens van onze kantoren. U kunt ook de route naar een van onze kantoren bekijken als u naar de route sectie navigeert.

Den Haag

Westendorp & Looman Advocaten
Groot Hertoginnelaan 26
2517 EG 's-Gravenhage
Tel: 070 3469226
Fax: 070 3614633
E-mail: info@wladvocaten.nl
Kaart: Locatie op kaart

Westendorp & Looman Advocaten
Rijswijkse Landingslaan 452
2497 TM 's-Gravenhage
Tel: 070 3469226
Fax: 070 3614633
E-mail: info@wladvocaten.nl
Kaart: Locatie op kaart

Wassenaar

Westendorp & Looman Advocaten
Schouwweg 81 F-1
2243 BL Wassenaar
Tel: 070 3469226
Fax: 070 5177778
E-mail: info@wladvocaten.nl
Kaart: Locatie op kaart


----------
Reageren

U kunt met ons ook uw eigen ervaringen met deze advocaat delen via de link bij "Reacties" onderaan deze webpagina. Houdt u het daarbij wel zakelijk zowel bij het delen van uw positieve ervaringen, dan wel bij het delen van uw mogelijk minder positieve ervaringen. En vertel er steeds ook bij in welk soort procedure deze advocaat u persoonlijk heeft bijgestaan (gezagsprocedure, omgangsprocedure, bestuursrechtprocedure, bemiddeling, maken van een ouderschapsplan, internationale kinderontvoeringszaak, etc.) en met welk eindresultaat. Verder vernemen we graag van u of deze advocaat zo nodig ook bereid was “onder toevoeging” voor u op te treden.
-----
Disclaimer: Het Vader Kennis Centrum neemt als initiatiefnemer van deze interactieve consumentenwebsite over de advocatuur in het familierecht geen verantwoordelijkheid voor de door derden hieronder onder reacties geleverde bijdragen en commentaren. Deze blijven geheel voor rekening van inzenders zelf. In het kader van hoor en wederhoor worden door consumenten beoordeelde advocaten verder steeds ook nadrukkelijk zelf ook uitgenodigd te reageren, indien zij dit wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten